Roliga och knäppa kalsonger

Om man vill skoja till det litegrann så kan man ju låta en bit toalettpapper hänga kvar i byxlinningen då man kommer ut från toaletten. Ett annat sätt att locka fram ett skratt från de allra närmsta är att ha riktigt knasiga kalsonger på sig. Numera så finns det kalsingar med coola tryck och till och med galna former som man kan ha för humorns skull. Om man skaffar den här typen av underkläder så måste man dock tänka på att det ska vara bekvämt för det kan knappast anses vara smart att för ett litet skratt om morgonen gå på ett konstigt sätt resten av dagen för att på så vis undvika skav.

Knäppa tryck

Look down, you aint seen nothing yet, crime scene… det finns en massa knasiga tryck som man kan ha på kalsongerna. Det här är sådant som man aldrig hade gått omkring med på en t-shirt men då det handlar om kläder som folk inte kommer att se så blir det hela mest kul. Lågpriskalsongerna från Kina kan vara otroligt komiska med knäppa fraser och bilder som får en att undra hur de har tänkt egentligen. Att man samtidigt betalar mindre för den här typen av kalsonger är förstås också en fördel. Den som har humor och som inte tycker att underkläderna måste vara lika snygga som resten av outfiten kan finna en massa tryck. Det kan ju räcka bra med Kalle Anka över baken för att det hela ska bli lite roligare.

Knasiga former

Det är inte bara tryck som kan få kalsongerna att se roliga ut. Det finns också märkliga modeller där man till exempel har sytt en påse att fylla i. Då dessa är stickade så kan man inte säga att det handlar om särskilt mysiga underbyxor så då blir det verkligen till ett skämt som man drar under en kortare stund då det kanske ska bastas med bästa kompisarna. Sedan finns det former som en del tycker är snygga medan andra skrattar åt. Att ha en liten påse och string är för vissa hur coolt som helst medan andra genast tänker på figuren Borat och hans konstiga badbyxor. Leta efter olika modeller på http://kalsongerpanatet.se/.

Kul men bekvämt

Hur rolig man än vill vara så får det aldrig vara på bekostnad av ens hälsa och bekvämlighet. Det är inte bra att ha kalsonger som sitter för hårt eller som på annat sätt trycker mot det känsliga området. Man ska också välja underkläder av material som andas och här är bomull allra bäst. Om man ger bort ett par knasiga underbyxor som en present så kanske det inte spelar så stor roll om de inte är de allra bekvämaste men då får man inte kräva att de ska bäras dag ut och dag in. Den bästa kombinationen är ett roligt tryck men en skön form som man trivs med.